אם אתם רוצים להגיש בשר באירוע שלכם, אבל לא בטוחים באיזו צורה, כדאי שתכירו את הפתרונות שיש בעולם הקייטרינג של ימינו. מגשי אירוח מודרניים מציעים רשימת מנות בשריות שלא תבייש גם את האטליז השכונתי, וכל זה בלי לעשות יותר מדי רעש וצלצולים.
כמובן שלא נוכל לתת לכם רשימה שלמה של כל המנות הבשריות הזמינות בקייטרינג של מגשים לאירוח, אבל בהחלט ניתן לכם מספיק מידע כדי להבין מה זמין עבורכם, לקבל השראה, ואולי גם לקבל תאבון. אז בואו נצא לדרך.
שלושת המנות הבשריות הפופולאריות במגשי האירוח:
- מיני בריוש בשרי – מנה מוגזמת שקשה להתעלם ממנה, ויכול מאוד להיות שתצטרכו פי שניים מגשים ממה שציפיתם להזמין בהתחלה. מיני בריוש אלו מציעים טעם מופלא בכל ביס וביס, ויכולים לכלול מגוון בשרים רחב הכולל רוסטביף, קורנביף, סלמי, כתף בקר ועוד.
- מגשי מיני פיתה עם שווארמה – הקהל הישראלי אוהב שווארמה, ואם היא מוגשת בפיתה קטנה ואסתטית – מה טוב. מנה פשוטה שמתאימה לכולם ולכל אירוע, בגודל שקל לנו להיות שלמים איתו, ובלי להגזים.
- כריך פסטרמה – כמו השווארמה, גם את הפסטרמה כולם אוהבים, ופחות או יותר כל מי שאוכל בשר ייהנה מהמנה הפשוטה הזו, הכוללת לרוב את השילוב הקלאסי של דיז'ון עם מיונז, עלי בייבי, עגבניה וחמוצים.
ומה עם הצמחונים והטבעונים שבינינו?
לא נקפח אף אחד מהאורחים והאורחות באירוע, ואפילו שהרוב אוכלים בשר על כל צורותיו, הרי שגם לטבעונים ולצמחונים יש בטן, והיא תשמח להתמלא. מגשי אירוח צמחוניים פופולריים כוללים מנות כמו סנדביץ' עם סלט ביצים קלאסי או חביתת עשבי תיבול ריחנית וטעימה, ואפילו מנת סביח עשויה היטב עם חציל, טחינה וביצה קשה.
המגשים הטבעוניים יכולים לכלול כיום מגוון אדיר של מנות, שכן התחום הפך כה פופולרי בשנים האחרונות. כריך טבעוני פופולרי במיוחד במגשי האירוח הטבעוניים הוא לא אחר מאשר כריך הגוואקמולי, אותו ממרח אבוקדו מעולה, מנה שעלולה לפתות גם את הקרניבורים לחטוף כמה מנות טבעוניות על הדרך.